Tilbygning, nybygning og ombygning til gode priser

Hos Mester Jakob Tømrer & Snedker tilbyder vi enhver form for tilbygning, nybygning og ombygning af hus. Vores varemærke er det solide håndværk. Vi bygger kun i gode byggematerialer og sikrer, at dit projekt bliver præcis, som du ønsker det.

En tilbygning kan fås i et utal af muligheder. Vi giver derfor gerne råd om udformning og valg af byggematerialer, inden arbejdet startes. Vi er beliggende i Varde, men har også mange kunder fra blandt andet Ribe, Esbjerg, Grindsted og omegn.

Alt fra tagterrasse og udestue til garage og carport

Som tømrer og snedker tilbyder vi enhver form for tilbygning, udbygning og renovering af parcelhus. Det kan eksempelvis være:

  • Anneks
  • Garage
  • Havestue
  • Tagterrasse
  • Udestue
  • Indvendig ombygning

Ved større ombygninger og forandringer, som har betydning for byggeriets energibehov, skal klimaskærm og installationer have den fornødne rentabilitet. 

Det vil sige, at den energisparende foranstaltning skal være rentabel.

Som udgangspunkt skal Bygningsreglementet (BR08) altid følges ved tilbygning og ombygning, men der kan være visse bestemmelser, som man ikke kan opfylde, uden at foretage større ændringer af bygningen. Det kan eksempelvis være ved flytning af bærende vægge.

​Kontakt os for at høre om tilbygning og renovering af hus

Men hvad koster en tilbygning? Og hvad koster det at bygge garage eller bygge carport? Vores priser varierer naturligvis alt efter valg af materialer samt opgavens omfang. Vi finder dog altid, i samarbejde med dig, den bedst mulige pris på dit projekt. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en konkret pris, eller for at høre mere om mulighederne for en tilbygning eller nybygning.

Ring til os på telefon 42 75 85 98 eller send os en e-mail på jakob-hansen2010@live.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan altid kontakte os. Du kan udfylde formularen herunder og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også ringe på vores telefon 42 75 85 98, eller skrive på jakob-hansen2010@live.dk.

Sætter du pris på kvalitet, så vælg Mester Jakob Tømrer & Snedker til snedker- og tømrerarbejdet.

CVR: 38970046