Nyt tag, tagrenovering og tagreparation

Skal huset havet et nyt tag eller blot en tagrenovering? Hos Mester Jakob Tømrer & Snedker klarer vi alt fra en mindre tagreparation til at lægge et helt nyt tag. 

Vi sætter altid en ære i vores arbejde, når vi arbejder for kunder i blandt andet Varde, Ribe, Esbjerg, Grindsted og omegn.

Tagrenovering med alt fra tagpaptag til tegltag

Der er en verden af muligheder, når taget skal skiftes. Vi rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i jeres hus, hvis I står over for en større renoveringsopgave.

Ved nybyggeri klarer vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere, så kvaliteten bliver i top, og så arbejdet bliver færdigt til tiden.

Ved lægning af nyt tag og tagrenovering kan vi blandt andet tilbyde:

  • Tegltag
  • Eternittag
  • Tagpaptag
  • Tagterrasse
  • Anden form for nyt tag

Et af vores specialer er tagterrasser. Vi har bygget tagterrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til jeres hus. Vi sætter en ære i at forsætte Danmarks stolte traditioner inden for vores håndværk.​

Hvad koster et nyt tag?

Der er forskel på tegl og tagpap, og derfor afhænger vores priser af jeres valg af materialer.

Dertil kommer omfanget af arbejde, behovet for efterisolering og eventuel renovering af selve tagkonstruktionen, når der skal lægges et nyt tag. Men vi lover dig for, at vi, i samarbejde med dig, finder frem til en pris, på tagrenovering der passer dig og dit budget.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Vi er din professionelle partner i tagarbejde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på et nyt tag eller en tagrenovering.

Du kan ringe til os på telefon 42 75 85 98 for at høre nærmere. Eller du kan skrive til e-mail jakob-hansen2010@live.dk.

Kontakt os

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan altid kontakte os. Du kan udfylde formularen herunder og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også ringe på vores telefon 42 75 85 98, eller skrive på jakob-hansen2010@live.dk.

Sætter du pris på kvalitet, så vælg Mester Jakob Tømrer & Snedker til snedker- og tømrerarbejdet.

CVR: 38970046